sunnuntai 5. huhtikuuta 2015

Muita tapahtumia

Kirjoittamatta on jäänyt niin paljon jottuja etten millään voi kaikkea muistaa, mutta kuvien mukaan selostan vähän mitä ollaan tehty :)


28.2 Juhlittiin Taikaa, joka täytti jo 5 vuotta!

Äiti oli ostanut Taikan kakkuun hienon "kynttilän"



Ollaan saatu nauttia myös ihanan keväisistä ilmoista! Lenkkikausikin on saatu alkuun :)


Mun kauan odotetut vanssit tuli. Tykkään!


20.3. Olin auttamassa Viiviä ja Petua Nuutin ristiäisten järjestämisessä. Tehtiin pipareita, mutta ilman Petua ei oltaisi pärjätty... pikerin laittaminen ei meinaa ole helppoa! Koristelussa osasin auttaa ja vahdin lapsia siinä samassa :)

21.3. Järjestettiin Laurin, Henrin, Jennan ja Amandan kanssa Veeralle yllätys synttärit. Ensin käytiin Myllyssä shoppailemassa. Ostin itselleni uuden kevät takin. Pikaisen Mylly reissun jälkeen mentiin caribiaan uimaan muutamaksi tunniksi ja sitten vietiin Veera syömään hänen valitsemaan ruokapaikkaan, joka oli tällä kertaa Turussa oleva nepalilainen ruokapaikka. Päivä oli kiva! Illalla mentiin vielä Henrin luokse viettämään aikaa :)





Viime sunnuntaina olin Viivin luona ja puettiin pojat tiikereiksi, että he pääsevät virpomaan. Näky oli melko hurmaava <3

Viime viikko oli koeviikko ja raskas sellainen. Siitä on kuitenkin nyt selvitty ja pääsiäislomaa on vietetty rauhallisin tunnelmin. Ollaan oltu Laurin kanssa Henrillä yötä. Eilen Veera tuli meidän seuraksi. Seuraavaksi aloitamme varmaan katsomaan jotain elokuvaa. Nyt nautitaan vielä näistä lomapäivistä ja sitten aloitetaan 'pirteinä' viimeinen jakso tätä lukuvuotta. 


-Suvi





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti