maanantai 18. elokuuta 2014

Ensimmäinen kouluviikko

Ensimmäinen kouluviikko meni hyvin. Muutamalta tunnilta puuttui vielä kirja, mutta nyt on kaikki hommattu. Päivät menee nopeasti vaikka voisi ajatella, että 75min oppitunti on pitkä. Ei ehdi olla päivässä liian montaa ainetta niin päivä menee nopeammin :)
Tällä viikolla pääsee(/joutuu) varmasti enemmän töihin, kun kaikki tunnit voidaan pitää. Viime viikolla tiistai oli melkein kokonaan pelkkää tutustumista ja torstaina vietettiin puolet päivästä pikisaaressa.
Koulun lisäksi viikolla treenattin vielä viimeisen kerran perjantaina olleeseen keikkaan nuokkarilla.
Me alettiin soittaa klo:20.00 ja soitettiin noin 40 min. Keikka meni hyvin ja oli kivaa :)




Keikan jälkeen menin Laurin isän luo yöksi. Aamulla noustiin Henrin ja Laurin kanssa heti yhdeksän jälkeen ja lähdettiin Nousten markkinoille. Lauri ei ollut kauaa kun lähti peliin, mutta mä jäin Susannan ja Antin ja muiden kanssa kiertelemään. Lopuksi päädyttiin Susannan, Veeran ja Jennan kanssa Susannan siskon luo katsomaan pienen pieniä suloisia kissanpentuja. 

Tää oli ehdottomasti mun suosikki :3
Nousten markkinoiden jälkeen menin käymään kotiin, laskemaan lampaat ja sieltä taas moikkaan Lauria isän luo. Kuuden jälkeen lähdin viettämään Annin ja Amandan syntymäpäiviä heille. 
Me juteltiin, herkuteltiin ja kuvattiin :) Pitkästä aikaa oli kiva olla Veeran, Annin, Amandan ja Jennan kanssa <3

Me päädyttiin Veeran ja Annin kanssa pomppimaan heinäpaaleille.
Tai no.. eräs ei uskaltanu ylös asti ;)

Hauskaa oli!


Maailmanmatkaajat 2014
Everyone has their own way.
Sunnuntaina olin taas päivällä moikkaamassa Lauria ja Henriä. Illalla mentiin Laurin kanssa Viivin ja Petun luo saunomaan ja vaihtamaan kuulumisia heidän Kreetan matkan jälkeen. 
Nyt taas maanantai, läksyt tehty ja hups...koneella oon sitte situnu vaikka uloskin vois mennä!
Nyt suuntaan pienelle juoksulenkille :)

-Suvi-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti