tiistai 26. tammikuuta 2016

Loppu syksy 2015

Kiirettä pukkaa... lukion 2. vuosi, cossfit, voimistelu, kuntosali, kaverit, perhe ja ihan vaan rentoutuminenkin vievät nykyään niin paljon aikaa, etten ole ehitnyt koneella kouluhommien lisäksi paljoa mitään muuta tehdäkkään! Nyt ennen koeviikkoa haluan tännekkin tiivistää viime vuoden lopun ja tämän vuoden alun! 
Kuvien mukaan kerron, mitä kaikkea on tullut tehtyä! 

Melinan kanssa ollaan keikkailtu viime syksystä taas joka kuukausi vähintään kerran! Tässä ollaan menossa 50v. juhliin soittamaan marraskuussa.

Uskonnnon ryhmän kanssa viersiltiin Turussa moskeijassa ja käytiin tyttöjen kanssa sen jälkeen kiinalais/thaimaalaisessa ravintolassa syömässä!

Ensilumi! <3


Itsenäisyyspäiväjuhla koulussa.

Oltiin Laurin kanssa elokuvissa katsomassa Nälkäpeli Matkijanärhi 2!

Joulukuun alussa oli Maskun Katajan joulunäytös. Meidän Siriuksella esitysbiisinä oli Next to me ja esitys meni hyvin! Porukasta on muodostunut tärkeä ja kausi oli taas kerran tosi mukava <3
Nyt alkuvuonna porukasta lopetti pari ja nyt meitä on enää 6!

Joulunäytöksen jälkeen mentiin Henrin ja Laurin kanssa katsomaan Valonaika konserttia, jossa Veerakin esiintyi. Konsertti oli todella upea! Sen jälkeen käytiin Pancho Villassa syömässä.


Yrityksen kanssa osallistuttiin joulumyyjäisiin täällä meillä kotona Pikkasen Purtavan joulumyyjäisten yhteydessä ja oltiin myös Aseman joulumyyjäisissä! Yritys on toiminnassa vielä koko kevään, joten jos on tarvetta tietynlaisiin villasukkiin, lapasiin, koruihin ym, ota yhteyttä! 

Juuri joululoman alettua pidettiin tyttöjeniltaa meillä! Tehtiin porukalla upeat piparitalot ja syötiin tortilloja, herkkuja unohtamatta... Oli kivaa <3

Seuraavassa postauksessa laitan kuvia joulusta ja joululomasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti