tiistai 28. lokakuuta 2014

Haloo Helsinki!

Viikonlopun kuulumisia tulin tänne nyt kertaamaan, kun on aikaa. Perjantaina en kyllä tehnyt yhtään mitään. Lauri tuli meille yöksi, mutta muuten taisin istua tietokoneen äärellä netflixissä supernaturalia katsellen...:)
Lauantaina mentiin Laurin ja Einon kanssa Hemmingin koululle klo:11.00-14.00. Eino pääsi riekkumaan temppuradalle Laurin kanssa kun itse olin avustamassa eri pisteillä.


Aluksi Eino oli hieman ujo, mutta loppujen lopuksi ei meinannut enää pysyä perässä kun toinen juoksi joka paikkaan innoissaan  :)

Temppuradan jälkeen tultiin kotiin. Söin ja laitoin itseni kuntoon Haloo Helsingin keikkaa varten. Lauri toi mut nummelle ja sieltä menin bussilla Turkuun. Siellä Veera odotti muo ja käveltiin yhdessä logomoon. Oltiin vain 10 min ennen paikalla kun ovet avattiin ja päästiin ensimmäisten joukossa sisään! Melina, Stella ja Sanni oli siellä meidän kanssa.
Itse olin ensimmäistä kertaa Haloo Helsingin keikalla ja pääsin eturiviin lavan keskivaiheille = täydellinen paikka! Keikka oli aivan mahtava! Upeita live-esiintyjiä, hyvät biisit ja hyvät paikat.
Ennen en ole niin hyvällä keikalla ollut, hyvä fiilis ei ole lähtenyt vieläkään! Ääni ei tosin ole palautunut vieläkään.
Keikan jälkeen jonotettiin hakemaan nimmarit ja ostin uuden levynkin :)



<3 (siellä ollan Jukan ja Jeren päiden välissä ;))
Keikan jälkeen äidin kyydillä kotiin ja suoraan nukkumaan. Upee päivä, kiitos kaikille hyvästä seurasta <3

Sunnuntaiaamun olin päättänyt viettää rennosti. Toisin kävi kun Viivi soitti kymmeneltä lähdenkö mukaan Osaava nainen -messuille. Vajaan tunnin päästä istuinkin jo autossa. Mukava päivänavaus siskon kanssa Turussa oli kiva :)
Messujen jälkeen tulin kotiin ja lähdin puoli neljäksi voimistelu treeneihin. Voimistelun jälkeen suuntasin Valpperiin soittotreeneihin ja sieltä Laurin luo yöksi. Ohjelmantäyteinen päivä siis sekin.
Koska sitten levätään kun viikonloput on täynnä ohjelmaa?
Ehkä sitten joskus kun on aikaa.. ;)

Nyt vain odotellaan taas kerran viikonloppua ja halloweenia! Muistakaa kaivertaa upeita kurpitsoja ;)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti