maanantai 20. lokakuuta 2014

Kuulumisia

Nyt on kerääntynyt paljon tapahtumia ja kuvia talteen, että voin taas tulla niitä tänne kertomaan. 
Ensimmäinen juttu mikä mieleen tulee on 10.10. perjantaina vietetyt Koeviikosta selviytymis pippalot. Sieltä ei ole kuvia, mutta hauskaa meillä kaikilla oli :)
Ensimmäinen koeviikko mulla itsellä meni ihan hyvin. Kaikkiin numeroihin en todellakaan ole tyytyväinen, mutta seuraavalla kerralla osaan ehkä lukea esimerkiksi matikkaa enemmän...  
11.10. lauantaina vietettiin Petterin 30v. synttäreitä metsästysmajalla eräteemalla. 
Mulla oli päällä villapaita, toppaliivi, farkut, saappaat ja huivi päässä.



Syysloma oli meillä 16.-19.10. Torstaina meillä oli ensin päivällä soittotreenit ja illalla Lauri, Henri ja Jenna tuli meille yöksi. Veerakin oli illan meidän seurana. Tehtiin ensin tosi hyviä tortilloja ja sitten katsottiin pari elokuvaa. Taas kerran meillä oli kivaa :)

Soittotreeneissä Valpperissa 12.10.

Kuvattiin Jennan ja Veeran kanssa torstai illalla 



Mahdollisimman paljon ollaan pyritty meidän bändin kanssa treenaamaan. Nimen kanssa ollaan "tapeltu" jo jonkun aikaa, kun kukaan ei keksi mitään mikä olisi ollut kaikkien mielestä hyvä. Nuokkarilla esiinnyttiin nimellä We burned. Syyslomalla 17.10 me esiinnyttiin Turussa Vimmassa. Illan päätteeksi päätettiin osallistua Turku Bandstand junioriin, kun meille sitä Vimmassa ehdotettiin. Esiintymisen jälkeen päätettiin taas, että nimen pitäisi olla parempi. Bandstandissä esiinnymme uudella nimellä Secret Crowd.

Joku innostui fiilistelemään Jaskan basson kanssa

Parasta <3


Vimma oli tosi kiva paikka soittaa ja kaikki oltiin tyytyväisiä ja iloisia illan päätteeksi :)

Lauantaina heräsin vasta puoli kaksi ja olin ihan paniikissa, että koko päivä on mennyt jo ohi..
Salille meneminen helpotti kuitenkin oloa. Kävin treenin jälkeen kotona syömässä ja lähdin pitkästä aikaa Jennan luo. Illalla mentiin Katin, Luukaksen ja Taikan kanssa katsomaan Miikan peliä ja hakemaan Lauria Maskusta. 
Sunnuntaina vietettiin päivä kahdestaan Laurin kanssa. Lähdettiin Turkuun ja shoppailtiin Hansassa ennen kun meidän leffa alkoi neljältä. Oltiin katsomassa vadelmavenepakolainen. Leffa oli hyvä, mutta ei mitenkään ihmeellinen. Illalla mentiin Laurin luo yöksi. Päivä oli mukava pitkästä aikaa ihan vaan kahdestaan <3



Nyt ollaan taas palattu arkeen ja yritetään vähän edes panostaa kouluun nyt toisessa jaksossa. 
Kivaa alkanutta viikkoa kaikille!


-Suvi-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti