maanantai 20. kesäkuuta 2016

Loppu kevät 2016 - Toukokuu


1. toukokuuta, vapun päivää vietettiin yhdessä perheen kesken. Oltiin kävelemässä ja jäätelöillä Naantalissa Katin, Markuksen, Luukaksen, Taikan, äidin ja Laurin kanssa. Illalla grillattiin yhdessä kaikkia ihania grilliherkkuja!





Seuraavana päivänä me mentiin Einon kanssa ulpukkaan uimaan ekaa kertaa ihan vaan kahdestaan! Oli tosi hauskaa ja Eino tykkäs tosi paljon.


Helatorstaina Nousiaisten seurakuntakodilla oli kaikennäköistä aktiviteettia. Itse olin siellä kasvomaalaamassa lapsia. Kati ja Markus kävi siellä myös Einon, Taikan, Miikan ja Luukaksen kanssa.




Seuraavana sunnuntaina juhlittiin äitienpäivää Kalliopohjalla äitienpäivälounaalla. Me oltiin taas ystävien kanssa soittamassa ruokailun ajan. 

Täynnä rakkautta <3

11.5. Juhlittiin voimistelukauden päätöstä. Meidän esitys meni hyvin ja nyt on jo kauhea ikävä treenejä ja meidän porukkaa!


12.5. mulle oli varattu teoriakoe ja se jännitti tosi paljon! Pääsin kuitenkin läpi ja vielä vaan yhdellä (tosi tyhmällä) virheellä. 

Teoriakokeen jälkeen menin bussilla Turusta kouluun.


Äidin kanssa käytiin kerran Fontanassa syömässä. Ruoat oli tosi hyviä, mutta miinus huonosta palvelusta!


Toukokuussa ne ihanat hellepäivät veti mut ulos kuin magneetti! Aamupalaa oli ihana nauttia auringossa.
Jonkun ihmeen iänikuisen kevätflunssan takia mulla on jäänyt crossfit treenaaminen kokonaan välistä huhtikuun ja toukokuun ajan. Vasta 17.6. pääsin box100:lle pitkästä aikaa ja fiilis on PALJON parempi kun ei vaan makoile sohvalla päivät pitkät.



Lauri valmistui 28.5. ajoneuvoasentajaksi ja olin antanut hänelle lahjan jo etukäteen. Mentiin katsomaan JVG Paluu tulevaisuuteen Hartwall arena keikkaa 27.5. Keikka oli ihan mahtava! Mut yllätti erityisesti tosi monet vierailijat keikalla ja meininki oli ihan huikee!


28.5. Juhlittiin sitten tuota valmistunutta, oon niin ylpee ja ilonen <3

<3
Samana päivänä mentiin vielä illalla juhlimaan myös Susannan valmistumista lähihoitajaksi! Ilta oli tosi mukava.


Kaiken juhlimisen ja hauskanpidon keskellä mulla oli meneillään koeviikko. Siitä selvisin kuitenkin hyvin ja sain mm. lukion ensimmäisen 10 matikasta!





-Suvi-




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti