maanantai 20. kesäkuuta 2016

Loppu kevät 2016 - Huhtikuu

Paljon on tapahtunut ja täällä sen huomaakin postausten harvuudesta. Hengissä ollaan kuitenkin ja kesäloma on alkanut! Paljon on kuvia ja niitä tänne alan seuraavaksi lataamaan. Tällä kertaa taidan kuitenkin jakaa kuvia eri postauksiin, koska muuten tulee niin pitkää sleitystä ja niin pitkä postaus ettei kukaan jaksa! :D

Ruoka kuvalla aloitetaan! 16.4 oltiin Laurin kanssa ensimmäistä kertaa vierailulla Jennan ja Henrin yhteisessä kodissa Paimiossa. Henri ei ollut kotona, mutta me mentiinkin varta vasten pitämään Jennalle seuraa. Tehtiin tosi hyvää kanasalaattia ja patonkeja syötäväksi. Ilta venyi pitkään kun jutelteltavaa oli niin paljon! 



Ihanat aurinkoiset kevätpäivät ovat houkutelleet mut monta kertaa lenkille!

Melinan kanssa keikkallaan yhä ja välillä treenaillaan uusia biisejä. Tällä kertaa Ellinoora - Leijonankuningas, joka soitettiin hyvällä menestyksessä myös ylioppilasjuhlassa.

23.4 meidän bändi esiintyi Ruskolla Vertti-konsertissa. Se oli tosi kiva kokemus ja keikka meni hyvin, vaikka vähän jännittikin!




Yhtenä aamuna innostuin koristelemaan mun aamusmoothien




29.4 me aloitettiin vapun vietto Jennan kanssa vapputivolissa! Sieltä jatkoimme Jennan luo yöksi. Seuraavana päivänä oli tarkoitus juhlia Jennan 19. syntymäpäivää. Ennen niitä käytiin kuitenkin Paimion kuntosalilla. Siellä oli tosi hieno sali ja sellaisen kun Nousiaisiinkin sais niin olisin super iloinen! Treenasimme suunniteltua pidempään sattuneesta syystä ja sen jälkeen riennettiin takaisin Jennalle vielä leipomaan ja laittamaan itsemme kuntoon ennen kuin muut tytöt tulisi.




Meillä oli tosi mukava ilta! Lauri tuli hakemaan muo Paimiosta illalla ja me käytiin viemässä Jenna ja Veera Turkuun ennen kun mentiin itse mun siskon luo yöksi.



-Suvi-



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti