maanantai 14. maaliskuuta 2016

Hiihtoloma

Hiihtoloma viikko meni rennosti. Tiistaina me lähdettiin Laurin kanssa visiitille Tampereelle mun veljen ja kummipojan luo. Ajomatkalla käytiin Ideaparkissa syömässä ja siitä jatkettiin vielä lyhyt matka heille kotiin. Käytiin illalla pulkkamäessä ja Neela näytti kuinka hyvin hän osaa jo luistella.

Ilpo tykkää Laurista tosi paljon ja he siellä pulkkamäessä tais eniten laskea. 

Pulkkamäen ja luistelun jälkeen syötiin vielä iltapalaa ja riehuttiin hetki mun ja Laurin ilmapatjalla olkkarissa. 
Seuraavana aamuna Riikka vei Neelan kerhoon ja me jäätiin Ilpon kanssa kotiin. Kun Riikka tuli takaisin Ilpolle tuli leikkikaveri ja juteltiin ja istuskeltiin hetki ennen kuin lähdettiin hakemaan yhdessä Neela kerhosta.

Lauri kantoi koko matkan Ilpoa hartioilla, josta Ilpo varmasti tykkäsi. Kun päästiin takaisin kotiin me alettiin Laurin kanssa tekemään lähtöä shoppailemaan loppupäiväksi Ideaparkkiin. 
Kierreltiin ja haettiin mulle mekkoa vanhojen risteilylle. Loppujen lopuksi monen tunnin hakemisen jälkeen käytiin vain syömässä ja lähdettiin kotiin. 
Se visiitti Tampereella oli tosi kiva! Vaikka ei kauemmas Tampereesta hiihtoloma "matkalle" päästykkään, oli se vaihtelua Nousiaisten kulmiin ja oli kiva nähdä kummipoikaa taas joulun jälkeen.

Torstaina mentiin Laurin kanssa Viivin luokse. Sillä välin kun me siivottiin Viivin kanssa sisällä, Lauri meni edeltä ulos Einon kanssa ja pulkkamäkeen.

Kun mä ehdin ulos, he olivat jo tulossa takaisin pihaan leikkimään. 

Me päädyttiin tekemään lumiukko. Einoa sen teko ei paljoa kiinnostanut, mutta valmis siitä saatiin.

Illalla Einolla oli ensimmäiset omat lastenkutsut! Teemana oli naamiaiset ja musta puettiin Peppi Pitkätossu. 

Einolla oli hieno palomiesasu ja kavereista moni oli pukeutunut merirosvoiksi. Alun pienen jännityksen jälkeen synttärit meni hyvin ja Eino sai kivoja lahjojakin!


Lauantaina mulla ei ollut oikeen mitään tekemistä niin nukuin pitkään, söin rauhassa hyvää aamupalaa ja katsoin Netflixiä (tällä hetkellä The O.C.:n 3. kausi kesken.. hyvä sarja!). 

Sen jälkeen ajattelin lähteä ulos kun oli niin kaunis aurinkoinen päivä. Halusin mennä käymään Viivin luona ja kun en kävellä jaksanut, ajoin pitkästä aikaa mönkijällä ja kylmä tuli!


Einon kakku oli selvä Late lammas!
Sunnuntaina vietettiin Einon 3v. ja Unton 1v. sukulaissynttäreitä. 

Synttäreiden jälkeen loma olikin sitten siinä.. Vaikka en laskettelemaan päässytkään, oli se tosi mukava ja rento loma!



-Suvi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti