maanantai 21. maaliskuuta 2016

Viikko 11

Viime viikkolla oli paljon ohjelmaa ja tässä hyppytunnilla mulla on aikaa niistä kirjoittaa myös tänne!
Alkuviikolla tiistaina oli voimistelutreenit ja soittokeikka Melinan kanssa heti perään. Keskiviikkona aamulla mulla oli ensimmäinen ajotunti! Oli tosi kivaa ja nyt oottelen innolla seuraavaa ajotuntia, joka on tämän viikon keskiviikkona Turussa. 
Keskiviikkoisin pääsen koulusta jo puoli kahdentoista jälkeen. Outi tuli hakemaan muo heti silloin koulusta ja suunnattiin sitten Myllyyn syömään, juttelemaan ja shoppailemaan.

Syötiin Rapidossa yli hinnoitellut burgerit. 

Airo Gelatossa käytiin maistamassa smurffi ja sitruuna jäätelöt. Kumpikaan maku ei osoittautunut erikoisen hyväksi, mutta yhdistettynä oli hyvää!
Outi toi mut takaisin koululle kolmeksi kun mulla oli viiteen asti autokoulun teoriatunteja.
Kun pääsin kotiin lähdinkin äidin kanssa kävelemään. Otin myös muutamat juoksuaskeleet testatakseni, että joko olisin terve crossfit tunnille perjantaiksi. 



Ilma oli tosi kaunis ja päivällä paistanut aurinko toi ihanaa kevätfiilistä! Nyt taas ei toi lumi oikeen innosta...

Torstain istuskelin vaan kotona katsoen Netflixiä ja neuloen lapasia tilaukseen.
Perjantaina pääsin sitten pitkästä aikaa crossfittiin Katin kanssa. Treeni oli raskas ja tällä kertaa vielä tosi pitkä.. Paikat oli kipeät lauantai aamulla kun lähdin töihin..;D
Lauantai päivän vietin siis töissä, mutta töiden jälkeen Jenna, Amanda, Anni, Anna ja Veera tuli meille viettämään piiitkästä aikaa tyttöjeniltaa! Tätä oli odotettu kauan ja hauskaa meillä olikin. 



Tuon uuden paidan ostin keskiviikkona GT:sta


Aluksi käytiin ulkona vähän kuvailemassa ja siitä siirryttiin takaisin sisälle pelaamaan Aliasta. Ruoaksi tehtiin itse pizzat ja jälkkärinä oli mutakakkua ja vanilijajäätelöä. Ruoan jälkeen käytiin saunassa ja siitä pikkuhiljaa tehtiin pedit valmiiksi ja alettiin nukkua.
Oli tosi kivaa olla pitkästä aikaa ihan vaan tyttöjen kesken ja vaihtaa kuulumisia, kun muuten ei niin paljoa nähdä! <3

Sunnuntaina tytöt lähti kotiin puolen päivän aikoihin ja mä jäin kotiin odottamaan voimistelutreenien alkua kolmelta. Kun treeneistä tulin kotiin kävi meillä vielä muutama virpoja ja Viivi, Petteri ja Kati olivat käymässä lasten kanssa. Illalla mentiin Laurin kanssa heille yöksi.

Tämän viikon ohjelma on vielä vähän auki, mutta lähestyvä koeviikko varmasti onnistuu treenien kanssa täyttämään kaikki tyhjät päivät... Hyvää alkanutta viikkoa kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti