maanantai 14. maaliskuuta 2016

Kuulumisia!

Pitkän tauon jälkeen taas kuvia ja tapahtumia jaettavana täälläkin!
Paljon on tapahtunut ja kuvia on myöskin paljon. Sen takia jaankin tapahtumia eri postauksiin, tässä kuitenkin tapahtumia ennen vanhojen tansseja.

4.2. Kauppakeskus Myllyssä pidettiin nuori yrittäjyys messut. Päivä oli keskellä koeviikkoa, mutta mulla ei sinä päivänä ollut koetta ollenkaan. Ideana oli siis, että kaikki nuoret yrittäjät Varsinais- Suomesta osallistuivat messuille ja tuomarit kiersivät jokaisen yrityksen pisteellä pitkin päivää. Lopuksi parhaat palkittiin ja he pääsevät edustamaan Varsinais-Suomea Helsinkiin kansalliseen NY Uskalla Yrittää -finaaliin.
Me ei niihin parhaiden joukkoon päästy, mutta myynti päivän aikana oli hyvä ja päivä oli kiva kokemus. Ainoa asia mikä jäi ainakin minua harmittamaan oli ettei me saatu mitään palautetta mikä oli hyvää ja mikä huonoa. Kun palautetta ei saa niin ei tiedä tarkalleen mitä olisi pitänyt parantaa. Yritys kuitenkin pyörii vielä kevään loppuun ja tilauksia otetaan vastaan! 

Äidin kanssa ollaan käyty muutaman kerran Myllyssä syömässä ja Qualitanon kaunis annos oli pakko kuvata.


12.2. Vietettiin Anna Lounasaaren kanssa laatuaikaa kahdestaan Turussa. Käytiin Pancho Villassa syömässä ja sen jälkeen käytiin leffassa katsomassa How to be single -elokuva. Leffa oli kyllä hyvä ja hauska, suosittelen!

14.2. eli ystävänpäivänä sain Laurilta ihanat ruusut<3




-Suvi


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti