torstai 25. kesäkuuta 2015

Juhannus 2015

Juhannus me alotettiin Laurin, Antin, Sussun ja Henrin kanssa jo viime torstaina. Kuudelta mentiin hakemaan Antti töistä ja suunnattiin auto kohti Auraa, missä on mun tuttujen mökki. 
Tykkään ite siitä paikasta tosi paljon, vaikka ei ookkaan niin viimeisen päälle, mutta siellä tulee mökkifiilis ja on aina hauskaa!

Saatiin Sussun kanssa noi kukkapannat juhannuslahjaksi äidiltä <3

Vaikka vähän jännitti luvattu sateinen ilma, koko juhannukseksi saatiin loppujen lopuksi hieman viileä, mutta ihan mukava ilma. Aurassa ei ainakaan satanut paljoa! Perjantaina paistoi kunnolla aurinkokin :)
Vietettin aikaa päämökin terassilla, trampalla, grillikatoksessa ja nukuttiin pikkumökeissä joita on siellä pihalla pari. Saunottiin ja uitiin porukalla pitkän kaavan mukaan, niinkuin aina siellä on tapana.  Syötiin itsetehtyjä hamppareita ja vietettiin vaan aikaa hyvässä seurassa!
Seuraavana aamuna kaikki oli vähän töttöröö väsyneitä.
Perjantaina lähdettin Aurasta joskus iltapäivällä ja Sussu toi mut ja Laurin meille. Käytiin nopeesti vaan suihkussa ja laitettiin itsemme kuntoon. Laurin äiti tuli pian hakemaan meitä Euraan Laurin serkun luokse viettämään iltaa.
Ensin me grillattiin ja syötiin. Sen jälkeen mentiin porukalla ulos pelaamaan mölkkyä :)

Mölkyn jälkeen karattiin Laurin kanssa vähän kuvaamaan...

<3
Pian mentiin takaisin sisälle ja pelattiin siellä vielä rapakaljaa. Se on tosi kiva peli!
Lähdettiin Valpperiin yöksi joskus puolen yön jälkeen. Tajusin vasta matkalla kotiin, että mun mummula on siinä vaan 10km päässä! :)
Lauantaina nukuttiin rauhassa pitään ja oltiin rennosti päivä Laurilla. Vähän ennen kuutta Laurin äiti toi meidät meille. Sussu ja Antti tuli meille illalla vielä saunomaan vähän ennen kymmentä.

<3
Saunottiin puoleen yöhön asti ja oli taas kerran kivaa mahtavassa seurassa <3 
Sunnuntaina herättiin heti yhdeksän jälkeen, koska Henri tuli hakemaan meitä kymmeneltä. Lähdettiin päiväksi yyteriin! Mukana meitä oli Henri, Antti, Veera, Lauri ja minä. Ehkä se oli aika hullu idea näin kylmällä ilmalla, mutta meillä oli kivaa!

Ajettiin edestakasisin vähän kaikkialla. Käytiin Porissa kauppakeskus puuvillassa. Tarkoituksena oli ostaa lenttispallo. Veeran kanssa kuitenkin löydettiin NewYorker ja mentiin sinne. Tarkoitus ei ollut ostaa mitään, mutta löydettiin mustat vähän pidempäämallia olevat neuleet, mitkä makso vaan 7€ ni oli pakko... En kyllä kadu edelleenkään, että ostin sen! :)
Kaupassa kiertelyiden jälkeen mentiin sitten sinne yyterin sannoille... Pojat petty kun eivät nähneet yhtään Sannaa. Pelattiin lenttistä (jos sitä voi pelaamiseksi sanoa) ja syötiin eväitä. Oli kivaa! 
Päivän päätteeksi käytiin Raision ABC:llä syömässä. Matkan varrella ois kyllä ollut muitakin paikkoja, mutta kenellekkään ei muut paikat kelvanneet. 

Koko juhannus oli mulla ainakin tosi onnistunut! Mulla oli hauskaa jokaisena päivänä ja noita retkiä ei varmasti ihan heti unohdeta! :) Mitä sä teit juhannuksena?

-Suvi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti