torstai 4. kesäkuuta 2015

Kiireinen kevät

Tämä kevät on ollut täällä blogissa oikeen hiljaiseloa... Koulussa on ollut paljon tekemistä ja melkein joka viikonloppu ollut jotain menoa eikä sen takia ole ollut pahemmin aikaa istua hetkeksi kunnolla koneelle ja selailla kuvia ym. 
Nyt näin kesäloman kunniaksi olenkin kipeä ja aikaa on ehkä vähän liikaakin netflixille niin ajattelin, että käytän nyt sitä aikaa täällä esitellen muutamia kevään kuvia.

Kuvailtiin Jennan kanssa, kun olin kihartanut hiukset ihan hullun lyhyiksi.


Vietettiin Laurin kanssa leffailtaa syöden herkkuja ja vihdoin näin ton leffan. Surullinen leffa mut aika ihana..<3

Voimistelun kevätnäytös meni hyvin, kiitos Sirius <3

Oltiin Laurin kanssa pienellä kävelyllä ja otin kamerankin mukaan.

Reippailin kauniina päivänä pyörällä punttikselle ja sieltä kotiin treenin jälkeen, ihanaa!

Oltiin shoppailemassa Myllyssä Jennan ja Veeran kanssa :)


Keskellä koeviikkoa oltiin Laurin, Antin, Veeran, Susannan ja Jennan kanssa Henkan luona katsomassa yhdessä Euroviisuja. 
Tein koruja pitkästä aikaa! (Lopputulos alemmissa kuvissa :))

Koeviikko oli taas kerran rankka, mutta ihan hyvillä arvosanoilla siitäkin päästiin, ja sitten olikin enää kaksi kokonaista koulupäivää jäljellä ennen kesälomaa!

<3
Päättäreinä oltiin Melinan kanssa soittamassa Roosa Rantasalon ylppäreissä. Meillä oli kivaa, ja ajomatkoilla mietittiinkin Mellun kanssa miten paljon yhdessä päivässä ehtiin tekemään: Koulun päättärit, roadtrip parhaassa seurassa x2, käydä keikalla ja bilettää vielä kavereiden kanssa.
Illalla Lauri, Jenna, Amanda, Anni, Veera, Susanna, Antti, Henri ja Joonas tuli meille yöksi. Saunottiin (rohkeat kävi altaassakin) ja pidettiin hauskaa isossa porukassa pitkästä aikaa! Kiitos vielä kaikille ihanille <3

<3



Sunnuntaina juhlittiin Henrin valmistumista!
Kesäloman alku on ollut tosi kiva tätä sairastamista lukuunottamatta. Maanantaina Lauri aloitti kesätyöt Viivin luona taloa maalaten. Olin kokopäivän myös Viivin luona ja ihailin uusia tulokkaita.

Sunnantaina Viivin luo muutti kaksi pientä kania! Tosi suloisia ja vain parissa päivässä niistä on tullut yllättävän rohkeita <3 Laurin työpäivän jälkeen lähdettiin Laurin, Viivin, Einon ja Unton kanssa myllyyn shoppailemaan. Aikaa meillä menikin siellä n. 7 tuntia... Ostin uuden bikinin yläosan ja kummipojalle syntymäpäivälahjan. 
Tiistain päivä meni melko samalla tavalla muuten, mutta illalla oltiin Mellun kanssa taas keikalla ja Lauri treeneissä. Myöhemmin illalla tehtiin Laurin kanssa ensin ruokaa,  saunottiin ja katsottiin vielä leffa. Ihana ilta <3

3.6.  1vuosi 7kk <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti